Beestachtiggoed.nl heeft als extra service een gratis bezorgservice voor klanten binnen Almere

Indien u wenst dat wij bij u aan de deur komen afleveren op Dinsdag en Vrijdag kunt u dit tijdens het afrekenen aangeven.
Wij hanteren geen minimum bedrag.
U dient voor 15.30 uur te bestellen (en te betalen) en dan wordt uw bestelling op de eerst volgende bezorgdag voor 18.00 uur bezorgt (*)
Houd u rekening met deze tijden, mocht u niet aanwezig zijn, dan bieden wij het bij uw buren aan of zetten wij het voor uw deur. (hier zal eventuele bescherming tegen regen etc geregeld worden)
Dit geschied echter op uw eigen risico!

Besteld u voor minimaal € 50,- en u doet dat voor 15.00 uur, dan zal uw bestelling voor 18.00 uur bezorgd worden (*).
Doet u een bestelling na 15.00 uur, en is het bedrag minimaal € 50,- dan zal uw bestelling de volgende dag tussen 16.00 en 18.00 uur bezorgt worden. (indien u heeft aangegeven gebruik te willen maken van de gratis bezorging)
Ook hier geldt, mocht u niet thuis zijn, dan bieden wij uw bestelling aan bij de buren en anders zetten wij het indien mogelijk voor de deur.
Dit geschied echter op uw eigen risico.
Wilt u op een andere dag laten bezorgen, laat ons dit dan weten door een opmerking bij uw bestelling te plaatsen!

(* het kan uiteraard voorkomen dat wij ons niet aan de beloofde leveringstijd kunnen houden, door bijvoorbeeld ziekte, autopech of welke andere oorzaak dan ook. Mocht dit het geval zijn brengen wij u uiteraard direct op de hoogte en zoeken we samen naar een andere oplossing)