IMG 8323 2048x1365 1

Bastiaan

Bastiaan is al ruim 25 jaar werkzaam binnen de huisdierenbranche én in zijn eigen winkel BeestachtigGoed in Almere.
Tijdens zijn werk heeft hij dan ook ruime ervaring opgedaan als het aankomt op hypoallergene problemen en voeding bij honden (en katten)

Daarom is hypoallergeenvoorhonden.nl opgericht, omdat er nog zoveel slechte (goed bedoelde) adviezen gegeven worden door andere ondernemers in de huisdierenbranche. En dat is zonde, want voor elke hond moet het in principe mogelijke zijn om zonder klachten door het leven te gaan als er maar op de juiste manier gehandeld wordt.

Dus ook voor uw hond staan wij klaar om u te voorzien van de juiste informatie en producten.

FB IMG 1619618324835

Daphne

Daphne is 15 jaar werkzaam in de huisdierenbranche en heeft samen met Bastiaan de fysieke en online winkel BeestachtigGoed in Almere.

Ook zij heeft in de loop der jaren ruime ervaring opgedaan op gebied van voeding bij honden (en katten) en zich ook gespecialiseerd in hypoallergene voeding en snacks voor honden.
Helaas door gezondheidsproblemen is zij nog maar minimaal actief in het bedrijf maar op de achtergrond wel altijd opzoek naar snacks en voedingen die passen bij voedselallergieën en intoleranties, zo blijft hypoallergeenvoorhonden.nl altijd voorzien van nieuwe producten.